Liceul Nicolae Grigorescu
Promotia Liceului Nicolae Grigorescu Campina 1984

Colegi cautati
     media: 5.00 din 20 voturi

Draganescu Iulia , absolventa a liceului Nicolae Grigorescu din Campina promotia 1984, este cautata de colegii ei! Daca o cunosti, spunei, iar daca treci pe aici, Iulia lasa-ne un semn!

Candea Daniela , absolventa a liceului Nicolae Grigorescu din Campina promotia 1984, este cautata de colegii ei! Daca o cunosti, spunei, iar daca treci pe aici, Daniela lasa-ne un semn!

Bacioiu Ciprian , absolvent al liceului Nicolae Grigorescu din Campina promotia 1984, este cautat de colegii lui! Daca il cunosti, spunei, iar daca treci pe aici, Cipriane lasa-ne un semn!


Mitrea despre sala de sport de la Campina
     media: 5.00 din 22 voturi

Ministerul Transporturilor a verificat informatiile aparute in presa in legatura cu situatia de la sala de sport a Colegiul National " Nicolae Grigorescu " din Campina si a ajuns la concluzia ca rezolvarea problemelor semnalate intra in competenta Consiliului Local. Sala de sport, care a costat 27 de miliarde de lei si a fost data in folosinta in urma cu nici doua luni, este nefunctionala si, in plus, are demisolul plin de igrasie si inundat de infiltratiile apei de ploaie.


Fundatia E-Canada
     media: 5.00 din 37 voturi

Salutam pe toti vizitatorii (am depasit deja 8 mii), pe toti blogerii care ne-au ajutat sa intrtinem aceasta pagina. Credem ca a sosit momentul sa va rugam sa ne ajutati si finaciar daca doriti!
Daca intrati pe acesta pagina , ati absolvit Liceul "Nicolae Ggrigorescu" , sau pur si simplu doriti sa ajutati, va rugam sa folositi butonul de Donare, si sa dati din surplusul vostru pentru fundatia noastra (fundatia se numeste E-Canada deoarece majoritatea membrilor sunt in Canada si America).
Cu acesti bani stransi din donatii fundatia va cumpara un domeniu, va face cate o pagina destinata fiecarui donator, si va ajuta daca vor fi fonduri pe toti absolventii Liceului Nicolae Grigorescu , va organiza intalniri anuale gratuite pentru absolventi (toate cheltuielile in afara de cele de transport).
Vom reveni cu mai multe detalii si informatii despre program!


Colegiul Economic 'Mihail Kogalniceanu'
     media: 5.00 din 69 voturi

Colegiul Economic " Mihail Kogalniceanu " Focsani

Daca ai terminat liceul in Focsani, ai acum ocazia sa-ti intalnesti colegii aici. Cand vor fi cel putin 5 fosti elevi inscrisi, vom crea o pagina speciala, cu forum si chat, in asa fel incat comunitatea sa poata comunica mult mai usor. Deci... va asteptam cu drag, sa ne scrieti.
Tot pe aceasta cale va anuntam si pe cei care au terminat alte institute de invatamant sa ne scrie, si sa creze o pagina dedicata promotiei lor. Vom creea o comunitate care sigur nu va regreta ca a ajuns aici!
Sunt mule site-uri care promoveaza intalnirile intre colegi.. dar acesta va fi numai pentru tine! Si vei avea chatul tau persona, si forumul tau personal, .. si toate ideile tale vor fi luate in consideratie!
Aceasta pagina a fost creeata special la rugamintea domnului ...
DocktorQ
Aceasta pagina se va modifica special pentru membrii noi.


Prelipcean Horia Ovidiu
     media: 5.00 din 71 voturi

Ovidiu Horia - absolvent 1984
Academia Tehnica Militara
Facultatea Aeronave Bucuresti
ASE - Bucuresti
Casatorit
Domiciliul : Tulcea - Milano
Actualmente Chisinau - Republica Moldova
1984-1992 Bucuresti
1992-2000 Tulcea
2000 - Roma, Madrid, Chisinau
2008 - Bucuresti
Ocupatia : Inginer IT - IBS System Project
Intentia : Stabilire la Milano (sau Undeva la munte in Franta sau Canada)
web site : http://friends.ablog.ro - o incercare de a aduna romanii la un LOC !
si http://e-migrant.phpbb24.com un locusor unde voi incerca sa adun mai multe site-uri ale diasporei.


Liceul Nicolae Grigorescu Campina
     media: 4.95 din 78 voturi

COLEGIUL NATIONAL " NICOLAE GRIGORESCU " CAMPINA

Locul unde am facut primii pasi in scoala, unde am invatat sa citesc, sa socotesc si unde m-am indragostit prima oara!
Adresa: CIMPINA CALEA DOFTANEI NR 4
Localitate: Campina
Localitate superioara: Municipiul Campina
Telefon: 0244 333657
Fax: 0244 331211


Liceul Nicolae Grigorescu promotia '84
     media: 5.00 din 71 voturi

Am deschis acest blog in speranta de a reuni pe cat posibil pe membrii promotiei 1984 ai Liceului Nicolae Grigorescu din Campina, jud. Prahova. In special promotia de la mate-fizica. Eu, un umil calator pe meleaguri straine, mi-e dor de casa natala dar mai ales de anii fericiti si lipsiti de griji din liceu. Pasii vietii ne-au purtat pe carari diverse, unii nu mai suntem de mult in Romania, in orasul natal cu ata mai putini au ramas. De aceea va rog sa ma ajutati sa completez pagina fiecarui coleg. eu ma voi stradui sa amintesc de fiecare elev, si poate dupa nu mult timp voi reconstrui o imagine fidela a ceea ce a fost promotia mea. Voi incerca sa gasesc poze cu noi la absolvire si impreuna cu cei cativa colegi cu care mai tin legatura sa adaug cate ceva despre fiecare, in speranta ca la un moment proprietarul (colegul) va pune lucrurile in ordine, si ne va spune mult mai multe despre el!
Gaudeamus igitur!
Semneaza : Ovidiu


<< pagina anterioara


   
 
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare